Retur

In conformitate cu OUG 34/2014 art. 9/1, clientul, persoana fizica, are dreptul sa returneze produsele achizitionate din magazinul online Piesacupiesa.ro in maximum 14 zile de la data receptionarii produsului. Exceptie de la regula fac comenzile speciale si cele externe pentru care a fost solicitat avans si pentru care clientul a oferit acceptul. 

Nu se accepta retur daca:

- Pe AWB-ul coletului a fost mentionata suma de ramburs

- Produsele returnate prezinta urme de montaj, sudura sau vopsire

- Ambalajul a fost deteriorat, iar etichetele si inscriptionarile initiale nu mai exista

Clientul suporta in totalitate cheltuielile de returnare, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 zile de la receptionarea returului la sediul nostru. 

 

Garantia produselor: 

Cumparaturile efectuate de pe Piesacupiesa.ro benficiaza de garantie. Vanzatorul, SC DACON CRIS PARTS SRL (Piesacupiesa.ro), J15/677/2019 RO 40808189, cu sediul in Targoviste ,Str. Tudor Vladimirescu, nr. 14, parter, camera 2 si adresa de corespondenta in Targoviste, Str. Tudor Vladimirescu, nr.12, ofera garantie pentru produsele mentionate mai jos (denumite in continuare produse) comercializate de vanzator in urmatoarele conditii:

 

1.CONDITII DE GARANTIE

Vanzatorul SC DACON CRIS PARTS SRL certifica prin prezenta ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale producatorilor, lucru atestat prin certificatele de calitate emise de catre acestia si corespund normelor europene de calitate conform marcajelor existente pe fiecare produs in parte.

 

Vanzatorul SC DACON CRIS PARTS SRL raspunde numai pentru viciile ascunse ale produselor care sunt imputabile producatorului acestora (viciile ascunse care constituie erori de fabricatie, datorate materialelor folosite sau manoperei, care nu au fost cunoscute si nici nu puteau fi cunoscute de catre cumparatorul/utilizatorul produselor prin mijloace obisnuite de verificare), aparute in conditiile utilizarii lor normale potrivit destinatiei produselor si care fac improprie folosirea lor potrivit acestei destinatii.

 

Garantia se acorda si este valabila numai daca sunt indeplinite cumulativ urmatorele conditii:

1. Montajul produselor este efectuat intr-o unitate service specializata, autorizata de Registrul Auto Roman potrivit tipurilor de autovehicul si de lucrare efectuata;

2. In conditiile in care sunt respectate instructiuniile de depozitare, transport, montaj si folosire specifice produsului respectiv , asa cum sunt acestea mentionate in documentatia tehnica intocmita de producatorul produsului respectiv.

3. Garantia se asigura numai pentru produsul comercializat de vanzator si nu include montajul.

4. Certificatul de garantie este completat integral cu toate informatiile mentionate in cuprinsul sau.

5. Produsele au fost achizitionate de la  SC DACON CRIS PARTS SRL (Piesacupiesa.ro), iar clientul poate face dovada cumpararii. 

 

2.TERMENUL DE GARANTIE:

Termenele de garantie acordate pentru produsele comercializate de SC DACON CRIS PARTS SRL sunt:

- 12 luni pentru acumulatori, anvelope, alarme auto;

- 18 luni pentru toate celelalte produse cu exceptia urmatoarelor categorii de produse: accesorii auto, curele (distributie, transmisie), elemente de aprindere , filtre (aer,ulei,combustibil), becuri, stergatoare parbriz, solutii spalat parbriz, uleuri, aditivi, antigel, lichid de frana; aceste categorii de produse sunt consumabile si nu beneficiaza de garantie.

- Pentru curele si alte componente ale sistemului de distributie se acorda garantie in conditiile specifice in documentatia producatorului, respectiv in limita numarului  de kilometri sau a perioadei de timp la care producatorul autovehicului recomanda schimbarea componentelor sistemului.

- Pentru orice alte produse care au garantie acordata de producator, aceasta se va acorda pentru termenul stabilit de acesta si in conditiile mentionate in documentatia producatorului.

 

 

 

Show contact